Wandlamp model jaren ’30

Wandlamp model jaren 30

Het gevoel van de jaren 30 komt bij het zien van de ambachtelijk gemaakte wandlamp weer helemaal terug. De lijsten zijn van stoer hout afgemonteerd met koperen schroeven in het zicht.

De basis van de wandlamp hier op de foto is een glas in loodpaneel uit de jaren 30. Vervolgens is die gerestyld en maattechnisch aangepast tot deze wandlamp. Het is een setje van twee wandlampen. De linkse is het spiegelbeeld van de rechtse en kunnen als paar of ook als losse lampen worden besteld.

 

De glascombinatie die we hier zien is heel bijzonder. Deze kleurencombinatie zien we niet veel maar gezien de tegenwoordige trends is hij helemaal hot. De lijsten van de lampen zijn te leveren in diverse houtsoorten en kunnen desgewenst afgelakt of in een speciale kleur geverfd worden. Ook bestaat de mogelijk om het hout blank te laten.

 

 

 

 

 

De kleur van het licht van de afgebeelde lamp is daglicht maar kan ook desgewenst warmwhite of neutraal wit worden. Het is uiteraard ledverlichting wat betekend dat hij niet veel stroom verbruikt.

De lampen worden per stuk ambachtelijk gemaakt in twee kleurcombinaties. In het voorbeeld zien we de jaren 30 combinatie. De tweede combinatie is een variant op het jaren 30 model. Ook kan er een combinatie gekozen worden naar eigen wens. Dat zou op afspraak kunnen.
De afmetingen zijn plus minus 50 x 50 cm.


De levertijd van de lampen is ongeveer drie weken en worden alleen op bestelling gemaakt.

Eigen gekozen kleurencombinaties kunnen iets meer tijd kosten. Dat hangt van de levertijd van het glas af.

 

 

 

Voor info en/of bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Reageren is niet mogelijk