Wandlamp Romantic

Wandlamp Romantic

De wandlamp Romantic is van een origineel antiek glas in lood paneel uit de jaren 30 vervaardigd. Glasatelier To The Bone heeft de beschikking over diverse oude glas in lood panelen.

Van tijd tot wijle wordt er een nieuwe wandlamp gemaakt uit die collectie. Deze wordt via onze website aan onze klanten getoond.

 

 

 

 

 

 

Soms hebben we de beschikking over een aantal dezelfde panelen en kunnen er meerdere wandlampen gemaakt worden naar hetzelfde model.

Deze worden in sets van twee verkocht. Mocht er één lamp gewenst worden dan wordt er een replica vervaardigd. Een enkele lamp kan gemaakt worden van de linker ofwel de rechter versie.

De lamp op onze fotos is voorzien van een warmwhite ledlicht. Er kan ook als dat gewenst wordt een daglicht of neutraal wit licht gemonteerd worden.

 

De foto links laat een deelvergroting zien van het glas in lood. Daarin is goed te zien de structuur van het glas als het verlicht is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De foto rechts toont een deelvergroting van het glas in lood zonder licht. Hier is goed te zien de structuur van de glasoppervlakte. Dit is met name bij het oude antieke glas prachtig omdat er veel oneffenheden en luchtbelletjes in het glas zitten.

 

 

 

 

 

 

 


Voor een replica kan eventueel ook ander hout gekozen worden voor de lijst. Deze lijst kan gelakt, geschilderd of blank gehouden worden. Ook kan er dan nog voor een andere ledverlichting gekozen  worden.

 

 

 

Voor meer info en/of bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.